Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 op basis van 295 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Eefke Hilversum
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vriendelijk. Zeer prettige behandeling. Keurige montage. Indien er iets is altijd welkom voor "nazorg". Zal een ieder adviseren die een trekhaak wil naar u te gaan.
9
Ilse Hilversum
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zoals altijd een prima service!
2
Gijs Huizen
Service 2
Deskundigheid 2
Prijs / kwaliteit 2
bij thuis komst kon ik de fietsdrager niet op de draagkogel krijgen. terug naar de leverancier van de Fietsdrager , die merkte dat er nog 2 nippels op de kogel zaten. nieuwe afspraak gemaakt dat wij a.s vrijdag 9 juli weer naar Hilversum moeten komen daar worden de nippels er af gevreesd . Ik ben verwonderd en een beetje boos dat men mij dit niet bij aflevering heeft uitgelegd.
10
Gerard Naarden
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik werd vriendelijk ontvangen, kreeg een leen autootje mee en werd gebeld toen ik mijn auto met nieuwe trekhaak wer kon ophalen. Bij afhalen kreeg ik keurig uitleg van de werking van de afneembare trekhaak.
8
R Hilversum
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
Prima volgens afspraak verlopen Moest alleen terug, want mijn aanhanger verlichting werkte niet juist Had alles bij mij nagekeken want ik ging twijfelen Maar alles wasgoed Ik terug Daar melde ze mij mogelijk alleen beschik voor led , nou melde ik, dat lijkt mij wel heel sterk. Dat boek heb ik nog niet gelezen. Hi hi Toen kwamen ze kijken en meten (niet goed) wat aan gedaan en alles werkte daarna goed Ik vroeg, wat was het, hij melde uit de gein en met de lach Geheim van mij. Ik vond het helemaal prima , het werkt nu goed Klaar he
8
Tessa Hilversum
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Vriendelijk personeel en goede service. Een aandachtspunt; het kinderstoeltje van mijn dochter was losgemaakt, maar dit hadden ze niet vermeld toen ik de auto kwam ophalen.
10
Clemens Hilversum
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Alles geheel volgens afspraak
9
Erwin Hilversum
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Afspreken gaat makkelijk en ze herinneren je er nog aan als de datum nadert wanneer afgesproken is. Ontvangst is prima, duidelijk en vlot. Trekhaak zat er snel onder en zat een heel certificaat bij wat er allemaal gebeurt is en waarborg. Kortom prima geholpen
10
Harold Hilversum
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Mijn eerste contact was met de (fysieke) klantenreceptie. Daarna ook telefonisch een vraag gesteld naar de beschikbaarheid van een bepaald merk trekhaak. Alles ging met uitleg gepaard en is naar tevredenheid verlopen. En... o, ja ........: * De eerste 100km van de leenauto zijn in de prijs inbegrepen! ** De garage was overzichtelijk én schoon! Het geleverde product, de plaatsing, de prijs-kwaliteitverhouding én de klantbehandeling vind ik daarom een 10 waard.
10
Peter Bussum
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede trekhaak en fietaenrek voor een redelijke prijs
laden...