Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,1 op basis van 209 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Ilse Hilversum
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Deskundig en vriendelijk voor een eerlijke prijs
8
CTJ.Vermeulen wijdemeren
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Heb er een nieuwe trekhaak laten monteren prima geholpen . Goed bedrijf !
8
Willem Huizen
Service 7
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 7
Duidelijke afspraak en goede service. Vriendelijke mensen en keurige afhandeling.
10
Pascal Timmermans HILVERSUM
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Zoals altijd ouderwets goed geholpen , zoals je eigenlijk verwacht hoe het hoort , even apk , geen gekke dingen let op kleine beurt komt er aan ........ doe maar gelijk mee als het nog lukt ... we gaan ons best doen .....een de zelfde dag alles voor elkaar en voor normale prijzen.
10
D.J.A. van Weesp
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
alles naar tevredenheid afgehandeld . Gratis vervangend vervoer.
9
Marcel Hilversum
Service 8
Deskundigheid -
Prijs / kwaliteit 8
Aardig, behulpzaam, en zonder gedoe een leenauto mee.
10
Beste, heer Kriek Huizen
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Omdat ik s'middags in Hilversum moest werken, was mijn verzoek of de auto voor de middag opgehaald zou kunnen worden. nou men zou daar hun uiterste best voor doen en ruimschoots voor ik met werken zou aanvangen, kwam het verlossende telefoontje, de auto is klaar en kan opgehaald worden, tevens werd ik door de aanwezige medewerkers vriendelijk ontvangen, zowel bij het brengen als het ophalen van de auto. Een dikke pluim dus voor dit bedrijf en haar medewerkers.
8
Roel Hadderingh Bussum
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Adequaat geholpen. Duidelijke uitleg. Jammer dat de geleverde fietsendrager in eerste instantie defect bleek. Een dag later kan ik een goed werkende drager halen.
1
Daan Thomas Kortenhoef
Service 2
Deskundigheid 2
Prijs / kwaliteit 4
Bandenwissel, wielmoeren vergeten vast te draaien. Alle 5 de moeren van 1 wiel alleen met de hand erop gedraaid. Had een extreem gevaarlijke situatie op kunnen leveren. Gelukkig geen snelweg gereden. Monteur was op proef en mocht niet blijven. Ik verwacht juist bij mensen op proef dat er een controle plaats vindt. Ik ga voortaan naar een andere garage, vertrouwen is kwijt.
10
Nico Bakker Hilversum
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kom hier al jaren. Nooit wordt ik teleurgesteld. Van de vriendelijke ontvangst tot de uitstekende service. En dat ook nog voor een prima prijs.
laden...