Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Geen gedoe, Goed geregeld


Autofirst Eurocar ’t Gooi heeft sinds 1 juli 2017 Garage Snel over genomen. De nieuwe naam van uw vertrouwde garage is Autofirst Eurocar Hilversum.


AutoFirst Eurocar is een allround garagebedrijf in Hilversum met een auto-totaal-concept. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring en zijn gespecialiseerd in reparatie, onderhoud, inkoop en verkoop, APK, schadeherstel, taxatie, airco service, automaat bak flushen en diagnose van storingen van motorvoertuigen. Probleem met uw auto? Wij rusten niet voor wij het voor u opgelost hebben.

AutoFirst is een franchiseformule van garagebedrijven die staat voor: waar voor uw geld, online gemak, klanttevredenheid (gemiddeld 8+ op www.klantenvertellen.nl), opgeleid en gemotiveerd personeel en altijd toegang tot de laatste innovaties. Bovendien behouden klanten van AutoFirst bij onderhoud hun mobiliteitsgarantie, waardoor een kostbaar pechhulp abonnement van bijvoorbeeld de ANWB overbodig is. Niet voor niets is de slogan: “Uw auto op de 1e plaats”.


Door zich bij AutoFirst aan te sluiten is Eurocar Hilversum helemaal klaar voor een succevolle toekomst. AutoFirst is met 120 vestigingen in Nederland en nog eens 130 in België, Frankrijk en Groot-Brittannië, een belangrijke speler onder de garageformules.

Autofirst Eurocar is een familiebedrijf dat zijn naam in Hilversum en omgeving meer dan waar gemaakt heeft. Wij zijn dan ook verheugd dat wij deze nieuwe vestiging onder onze hoede nemen en onze dienstverlening kunnen uitbreiden naar een nog grotere groep klanten.


Wij kijken er naar uit om kennis te maken!


De persoonlijke aandacht die u verdient

AutoFirst Eurocar Hilversum in Hilversum wil de service bieden die wij zelf ook graag krijgen. Een gevoel van welkom hoort daar zeker bij. Net als dampende koffie en een krantje wanneer er even gewacht moet worden op bijvoorbeeld een bandenwissel of een APK. Wij zorgen ervoor dat u weer thuis komt wanneer u uw auto even moet missen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. AutoFirst Eurocar Hilversum heeft altijd een leenfiets of leenauto beschikbaar en anders brengen wij u. Wij zijn gevestigd in Hilversum.

De klant is bij ons nog koning. Dat ziet u ook terug in de persoonlijke aandacht en heldere uitleg van onze monteur over de status van uw auto. Wij staan garant voor professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen en bieden dit tegen een zeer betaalbare prijs. Bij AutoFirst Eurocar Hilversum in Hilversum vinden wij het daarom niet meer dan normaal dat u 2 jaar (fabrieks)garantie krijgt op reparaties en nieuwe onderdelen.

Wij doen onze uiterste best om het te voorkomen; u kunt echter onverhoopt toch een keer stranden met pech. Als vaste klant van AutoFirst heeft u in dat geval recht op hulp bij pech tegen een zeer goed tarief in Nederland; 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Lees hier meer!

Bij AutoFirst staat u met pech nooit alleen!


Kwaliteit

Bij AutoFirst Eurocar Hilversum voelt u zich thuis! Bovendien bieden wij, met de modernste toepassingen, topkwaliteit en een hoog serviceniveau. Uw auto is bij ons in vertrouwde handen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de laatste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren, dit geldt ook voor elektrische en hybride auto’s.

Onze goed opgeleide monteurs werken met OEM (Original Equipment Manufacturer) kwaliteit onderdelen, welke aan precies dezelfde eisen voldoen als de originele onderdelen. Daardoor kunnen wij ongeacht welk merk auto, tegen een betaalbare prijs onderhouden, met behoud van fabrieks- en mobiliteitsgarantie.

Afspraken plannen kan zowel telefonisch als online en ook offertes vraagt u net zo makkelijk online bij ons op. Wij verzorgen regelmatig een nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips.

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Om dit te onderstrepen zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend.


Kort en bondig:

De persoonlijke aandacht die u verdient.

 • Altijd van harte welkom
 • Koffie en een krantje
 • De klant is koning
 • Persoonlijke aandacht en goede uitleg over de status van uw auto
 • Thuisbrengservice
 • Leenfietsen
 • Fabrieksgarantie op nieuwe onderdelen
 • 2 Jaar Reparatie garantie
 • Waar voor uw geld dankzij professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen een betaalbare prijs
 • Makkelijk te vinden in uw woonplaats of regio
 • Klanttevredenheid staat voorop met een goed cijfer op www.klantenvertellen.nl)
 • Professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen betaalbare prijs
 • Online gemak bij het plannen van afspraken of het opvragen van offertes
 • Nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips
 • Aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend
 • Eigentijdse werkplaats, uitgerust met moderne apparatuur
 • Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
 • Goed opgeleide en gemotiveerde monteurs met gedegen kennis van alle merken, modellen en aandrijflijnen
 • Professionele auto diagnose apparatuur met de meest recente software
 • Verzorgde uitstraling & herkenbaarheid


Tot ziens bij AutoFirst Eurocar Hilversum!


AutoFirst. Geen gedoe, Goed geregeld